Collectie

Ontdek onze uitgebreide collectie, variërend van loungebanken tot eetkamerstoelen, allemaal met zorg ontworpen en ontwikkeld in eigen beheer.

Banken

Bent u op zoek naar een elegante zitbank voor uw woning? Ontdek dan onze exclusieve collectie bij Olav Home. Hier vindt u een zitbank die naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak, levensstijl en interieur.

Olav Home collectie - banken

Eetkamerstoelen

De collectie eetkamerstoelen van Olav Home biedt tijdloze en stijlvolle modellen die uw interieur een persoonlijke touch geven. Dankzij ons maatwerk zijn de stoelen beschikbaar in een breed scala aan stoffen.

Tafels

Elk meubelstuk van Olav Home is uniek en op maat gemaakt. Onze tafels zijn beschikbaar in vrijwel elk gewenst formaat en diverse afwerkingen. Ontdek onze collectie en ontdek wat wij voor uw interieur kunnen betekenen.

Olav Home collectie - Tafels
Olav Home collectie - Eetkamerbanken

Eetkamerbanken

De eetbanken van Olav Home voegen een vleugje variatie toe aan uw eetkamer en kunnen tevens een aparte zithoek in de keuken completeren. Combineer ze met eetkamerfauteuils voor een speels en dynamisch effect.

Fauteuils

Dankzij de maatwerkmogelijkheden van Olav Home kunt u uw droomfauteuil creëren. Onze collectie omvat diverse, tijdloze modellen die beschikbaar zijn in de stof van uw keuze. Sommige fauteuils zijn tevens leverbaar met een draaibaar onderstel.

Olav Home collectie - Fauteuils
Olav Home collectie - Barkrukken

Barkrukken

Met de barkrukken van Olav Home creëert u een stijlvolle en tijdloze sfeer in uw keuken. Onze collectie omvat modellen met zowel houten als (draaibare) metalen onderstellen.

Hockers

Hockers, ook wel poefs genoemd, zijn beschikbaar in diverse vormen, maten, kleuren en materialen. Zo vindt u altijd een passend model voor uw interieur en woonstijl. Een ronde hocker verzacht hoekige ruimtes, terwijl een vierkante of rechthoekige hocker rust brengt in een strakke omgeving. Dankzij het maatwerk van Olav Home is vrijwel alles mogelijk.

Olav Home collectie - hockers

Laat je inspireren, bezoek het Experience Center.